Vakantie naar Marokko

Wilt u op vakantie gaan naar Marokko? Hieronder vind je uitgebreide informatie over Marokko als vakantiebestemming. Marokko is namelijk een prachtig land om op vakantie te gaan en heeft veel bezienswaardigheden.

Marokko wordt wel het land van mysteriën genoemd en is een bezoek absoluut waard. De zon schijnt er bijna het hele jaar. In het land vind je schitterende historische steden, woestijnen, stranden en sneeuwbedekte bergtoppen.

Er is ongelofelijk veel variëteit in natuurschoon. Het land heeft leuke attracties en vele prachtige bezienswaardigheden. De Marokkaanse cultuur is kleurrijk en heeft een rijke keuken.

Badplaatsen Marokko

Marokko staat bekend om z’n prachtige witte en ongerepte stranden. Je kunt veel van deze stranden bijna het hele jaar door bezoeken. Agadir is één van die badplaatsen die favoriet is bij veel Europeanen.

De temperatuur is er altijd aangenaam. De grote badplaatsen zoals Agadir en vakantieparken aan de langgerekte Atlantische kust worden vooral door Franse, Spaanse, Britse, Duitse en Nederlandse toeristen bezocht.

Natuur en avontuur

Het Atlasgebergte trekt veel liefhebbers van natuur en avontuur aan. Dit gebergte heeft zoveel prachtige plekken die zeker een bezoek waard zijn. De stad Agadir staat bekend om de vakantieparken en prachtige stranden, maar vandaar is het ook makkelijk om een tocht naar het Atlasgebergte te maken.

Woestijntochten

Woestijntochten zijn populair bij Europese toeristen. Voor veel toeristen is zo een woestijntocht een onvergetelijke ervaring. Prachtige uitzichten die u altijd bij zullen blijven.

Medina’s en Kasbah’s – Stedentrip Marokko

Het bezoekers van de steden is zeker aan te raden. Veel toeristen vinden het prachtig om de oude historische steden te bezoeken.

Als je op vakantie naar Marokko gaat, zul je al snel onder de indruk raken van zijn van de Kasbah’s en Medina’s die je er aantreft. Ook de kastelen, tuinen en lokale marktjes moet mag je absoluut niet missen!